Slider
αρχείο λήψης

Αξιώτικα τυριά με Βραβείο Ποιότητας Γαστρονόμου

Στα 13α Βραβεία Ποιότητας του περιοδικό Γαστρονόμος “Εκδόσεις Καθημερινή”, βραβεία που τιμούν τους Έλληνες παραγωγούς, το Οικογενειακό Τυροκομείο Μπαμπούνης είχε τη χαρά να λάβει το Βραβείο Παραγωγής Τυροκομικών Προΐοντων για τα αξιώτικα τυριά που παράγει για τέσσερις συνεχόμενες γενιές, στην Αγιασσό, Νάξου.

Η ομάδα του Γαστρονόμου, μέσα από τα φετινά βραβεία, θέλησε να δώσει μια διαφορετική χροιά, τιμώντας 15 Έλληνες παραγωγούς αλλά και επιχειρηματίες του κλάδου, ως μέλη μιας νεότερης γενιάς, που με διάθεση να χτίσουν έναν δικό τους δρόμο, πάλεψαν και ξεχώρισαν με τα προΐοντα τους μέσα στο περιβάλλον της τελευταίας δεκαετίας της οικονομικής κρίσης.