Ρίχνουμε στο πολυκοπτικό τους χουρμάδες και τους χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνουν μία πάστα. Μόλις είναι έτοιμοι, τους αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Παράλληλα, τοποθετούμε ένα μικρό κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά, αδειάζουμε το σιρόπι σφενδάμου και το φυστικοβούτυρο, τα ζεσταίνουμε ελαφρώς και τα αδειάζουμε στο μπολ με τους χουρμάδες.
Έπειτα, ρίχνουμε στο παραπάνω μπολ τα αμύγδαλα με τη βρώμη και ανακατεύουμε με τα χέρια μας, φορώντας γάντια μιας χρήσης, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Στη συνέχεια, αδειάζουμε το παραπάνω μείγμα σε ένα ορθογώνιο ταψί του φούρνου διαστάσεων 25Χ20εκ., στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Τέλος, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com»