Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με τα χέρια (φορώντας γάντια), μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Έπειτα, πλάθουμε μπαλάκια των 40 γρ., τα πιέζουμε λίγο με τα χέρια μας ώστε να δημιουργήσουμε μπισκότα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί του φούρνου, στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C στον αέρα για 15 λεπτά.
Μόλις ετοιμαστούν, αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και σερβίρουμε.
«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com»