Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μουστάρδα, το χυμό πορτοκαλιού, αλατοπιπερώνουμε και τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός, μέχρι να ομογενοποιηθεί το dressing.
Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα ρεβίθια, το καρότο, τη λιαστή ντομάτα, τις σταφίδες, την πιπεριά, τις φέτες πορτοκαλιού, το δυόσμο, το dressing και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα.
Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα ρεβίθια, το καρότο, τη λιαστή ντομάτα, τις σταφίδες, την πιπεριά, τις φέτες πορτοκαλιού, το δυόσμο, το dressing και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα.
«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com»