SUTNAGES

Γλυκό του κουταλιού κεράσι

Πλένουμε πολύ καλά τα κεράσια, αφαιρούμε τα κουκούτσια και τα κρατάμε στην άκρη.

Παίρνουμε τα κουκούτσια, τα τοποθετούμε σε ένα τούλι και το τυλίγουμε σφιχτά.

Βάζουμε σε μία μεγάλη κατσαρόλα τα κεράσια, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού, το νερό, το τούλι με τα κουκούτσια και σιγομαγειρεύουμε για 35-40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Μόλις είναι έτοιμο το γλυκό, αφαιρούμε το τούλι, το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και σερβίρουμε με γιαούρτι σόγιας ή καρύδας.

«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com»

Περισσότερες συνταγές