Slider

Γλυκό του κουταλιού κολοκύθα

Παίρνουμε ένα βάζο και το αποστειρώνουμε.

Έπειτα, τοποθετούμε μία μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και την αφήνουμε να ζεσταθεί.

Κατόπιν, αδειάζουμε όλα τα υλικά μέσα στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και βράζουμε για περίπου 30-40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα και να δέσει το σιρόπι.

Τέλος, αδειάζουμε το γλυκό σε ένα βάζο και σερβίρουμε ή το διατηρούμε.

«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com»

Περισσότερες συνταγές