Slider

Λαζάνια με πορτσίνι

Προετοιμασία

1. Βάζουμε τα πορτσίνι σε 3 φλιτζ. νερό να μαλακώσουν.

2. Σε άφθονο νερό που βράζει, βάζουμε μία πρέζα αλάτι και τα λαζάνια και τα βράζουμε για 5 περίπου λεπτά.

3. Ταυτόχρονα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο για 1 περίπου λεπτό.

4. Ρίχνουμε το γάλα βρώμης και τα πορτσίνι μαζί με το νερό που μούλιασαν, το θυμάρι αλάτι και πιπέρι.

5. Με μία τσιμπίδα ή πηρούνα μεταφέρουμε τα λαζάνια από την κατσαρόλα στο τηγάνι και

συνεχίζουμε εκεί το μαγείρεμα τους μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά, αν είναι πολύ Αλ Ντέντε

προσθέτουμε λίγο ακόμα νερό.

6. Στο σερβίρισμα πασπαλίζουμε με τον φρέσκο κόλιανδρο.

Από τον vegan/vegetarian chef, Νίκο Γαϊτάνο

Περισσότερες συνταγές