SUTNAGES

Πατατόσουπα με μήλο και τζίντζερ

Σε μία βαθιά κατσαρόλα βάζουμε όλα τα λαχανικακαι ρίχνουμε τόσο νερό ώστε να σκεπάσει ταλαχανικά και να έρθει 3 δάχτυλα πιο πάνω από αυτά.

Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και λιώνουμε όλα τα λαχανικά με το ραβδομπλέντερ ή αν δεν έχουμε τα βάζουμε στο μπλέντερ και προσθέτουμε και λίγο από το νερό που έβρασαν, χτυπάμε καλά να γίνουν πουρές και ξαναμεταφέρουμε στη κατσαρόλα.

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για περίπου 10 ακόμα λεπτά.

Περισσότερες συνταγές