Slider

Ψητά μανιτάρια πλευρώτους

Αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε με τα χέρια, φορώντας γάντια μιας χρήσης.

Παράλληλα, τοποθετούμε ένα σχαροτήγανο ή ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να κάψει. Μόλις κάψει, ρίχνουμε τα πλευρώτους μέσα και τα ψήνουμε καλά και από τις 2 πλευρές σε δόσεις.

Μόλις είναι έτοιμα, τα σερβίρουμε με κρέμα βαλσάμικο.

«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com»

Περισσότερες συνταγές