Slider

Ο υπεύθυνος του τομέα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Βασίλης Καγιάς μας μιλάει για τα σεμινάρια βίγκαν γαστρονομίας.

Ο Βασίλης Καγιάς σπούδασε Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία σε ιδιωτικήσχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Εργάστηκε σε διάφορα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής,μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, όπως και σε βιοτεχνίες

διαβάστε περισσότερα

Οι σεφ Νίκος Γαϊτάνος και Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη μας μιλούν για τα μαθήματα της βίγκαν σχολής μαγειρικής.

Οι βίγκαν σεφ Νίκος Γαιτάνος και Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη διδάσκουν στην πρώτη σχολήβίγκαν μαγειρικής στην Ελλάδα,που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Νίκος ΓαϊτάνοςΟ

διαβάστε περισσότερα

Περισσότερα νέα

Ο υπεύθυνος του τομέα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Βασίλης Καγιάς μας μιλάει για τα σεμινάρια βίγκαν γαστρονομίας.

Ο Βασίλης Καγιάς σπούδασε Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία σε ιδιωτικήσχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Εργάστηκε σε διάφορα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής,μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, όπως και σε βιοτεχνίες

διαβάστε περισσότερα

Οι σεφ Νίκος Γαϊτάνος και Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη μας μιλούν για τα μαθήματα της βίγκαν σχολής μαγειρικής.

Οι βίγκαν σεφ Νίκος Γαιτάνος και Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη διδάσκουν στην πρώτη σχολήβίγκαν μαγειρικής στην Ελλάδα,που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Νίκος ΓαϊτάνοςΟ

διαβάστε περισσότερα