Χτυπάμε στο μπλέντερ τα υλικά για που θα αλείψουμε στο ψωμάκι, όσο χρειαστεί για να πάρουμε μια λεία υφή ανάλογα με τα γούστα μας
Ψήνουμε τις μελιτζάνες στους 160-180 βαθμούς για 20 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο, ελέγχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα
Για μέσα στο τοστακι έξτρα υλικά !
- Φύλλα ροκάς
- Φύλλα βασιλικού
- Ντομάτα
Ψωμακι τοστ η σάντουιτς η αραβική ή κάτι άλλο της επιλογής μας , απλώνουμε το μείγμα ηλιόσπορου κ τα λαχανικά μας με οποία σειρά θελουμε και ψήνουμε στο γκριλ η στην τοστιέρα μέχρι να τραγανισει το ψωμακι
Από τη chef Ντέμη Γεωργίου