SUTNAGES

Τοστακι με ηλιόσπορο και μελιτζάνα

Χτυπάμε στο μπλέντερ τα υλικά για που θα αλείψουμε στο ψωμάκι, όσο χρειαστεί για να πάρουμε μια λεία υφή ανάλογα με τα γούστα μας

Ψήνουμε τις μελιτζάνες στους 160-180 βαθμούς για 20 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο, ελέγχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα

Για μέσα στο τοστακι έξτρα υλικά !

  • Φύλλα ροκάς
  • Φύλλα βασιλικού
  • Ντομάτα

 

Ψωμακι τοστ η σάντουιτς η αραβική ή κάτι άλλο της επιλογής μας , απλώνουμε το μείγμα ηλιόσπορου κ τα λαχανικά μας με οποία σειρά θελουμε και ψήνουμε στο γκριλ η στην τοστιέρα μέχρι να τραγανισει το ψωμακι

Από τη chef Ντέμη Γεωργίου

Περισσότερες συνταγές