SUTNAGES

Vegan μπισκότα με σταφίδες

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200°C στον αέρα.

Βάζουμε σε ένα μπολ το βούτυρο, τη ζάχαρη και με ένα σύρμα χειρός ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.

Ρίχνουμε μέσα το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το ξύσμα από λεμόνι, το γάλα, τις σταφίδες, τη κανέλα, το γαρύφαλλο και ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Απλώνουμε σε πάγκο εργασίας και ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε πάχος 5 με 7 χιλιοστά. Κόβουμε σε στρογγυλό σχήμα με ένα κουπάτ ή ποτήρι διαμέτρου 6 εκ. και τα τοποθετούμε σε ταψί φούρνου που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.

Κάνουμε την ίδια διαδικασία για όλο το ζυμάρι και ψήνουμε για 10 με 12 λεπτά και μόλις είναι έτοιμα τα αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν.

Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.

«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com»

Περισσότερες συνταγές