SUTNAGES

Vegan μαγειρίτσα

Τοποθετούμε μία μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και την αφήνουμε να κάψει. Αφού κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δόσεις τα μανιτάρια. Μόλις είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

Αμέσως μετά, προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι και το σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.

Έπειτα, αδειάζουμε στην κατσαρόλα τα μανιτάρια, το ζωμό λαχανικών, το ρύζι, το μαρούλι, το φρέσκο κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε και σιγομαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 25-30 λεπτά.

Μόλις είναι έτοιμη η μαγειρίτσα, ρίχνουμε τον άνηθο, τη μελάσα, τη μουστάρδα, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και συνεχίζουμε το βράσιμο για 2-3 λεπτά.

Τέλος, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε εκ νέου και σερβίρουμε τη μαγειρίτσα ζεστή.

«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com»

Περισσότερες συνταγές