SUTNAGES

Vegan μακαρονάδα με ταχίνι & λάιμ

Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα με νερό. Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τα σπαγγέτι ολικής βράζοντας τα 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, ώστε να βγουν al dente.

Στη συνέχεια, σε ένα μπολ αδειάζουμε το ταχίνι, το σιρόπι αγαύης, το lime και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Έπειτα, τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, το αφήνουμε να ζεσταθεί κι αφού ζεσταθεί, προσθέτουμε το σουσάμι και το καβουρδίζουμε για 1 λεπτό.

Κατόπιν, ρίχνουμε το μείγμα με το ταχίνι, τα σπαγγέτι και ανακατεύουμε τη μακαρονάδα με μία τσιμπίδα.

Τέλος, σερβίρουμε τη μακαρονάδα ζεστή πασπαλίζοντας με έξτρα μαύρο σουσάμι.

«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com»

Περισσότερες συνταγές