Slider

Vegan παγωτό σοκολάτα – αβοκάντο

1 Αδειάζουμε στο πολυκοπτικό μηχάνημα (ή σε δόσεις στο multi) το γάλα καρύδας, το αβοκάντο, το κακάο, το σιρόπι σφενδάμου, το εκχύλισμα βανίλιας και πολτοποιούμε, μέχρι να διαλυθεί το αβοκάντο και να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

2 Έπειτα, σε μία ορθογώνια φόρμα για κέικ διαστάσεων 30Χ15 εκ. αδειάζουμε το μείγμα για το παγωτό, το καλύπτουμε με μεμβράνη που εφάπτεται σε αυτό και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 24 ώρες. Φροντίζουμε να ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το παγωτό κάθε 30 λεπτά τις 2 πρώτες ώρες, ώστε να μην κρυσταλλώσει.

3 Μόλις είναι έτοιμο, σερβίρουμε το παγωτό με τριμμένο φιστίκι Αιγίνης.

«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com»

Περισσότερες συνταγές