SUTNAGES

Vegan Σούπα Μανιταριών

Μια πολύ νόστιμη σούπα ιδανική για το εορταστικό σας τραπέζι!

Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, την αφήνουμε να ζεσταθεί. Μόλις ζεστάνει ρίχνουμε λίγο λάδι, το κρεμμύδι, το πράσο, τη πατάτα και σοτάρουμε για 1 με 2 λεπτά.

Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια, το θυμάρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2 με 3 λεπτά.

Ρίχνουμε μέσα το ζωμό και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά. Βάζουμε την κρέμα καρύδας και συνεχίζουμε για άλλα 5 λεπτά.

Αφαιρούμε από τη φωτιά και με ένα ραβδομπλέντερ ή μούλτι πολτοποιούμε.

Τέλος, σερβίρουμε.

tip: Αν θέλουμε πιο λεία τη σούπα μπορούμε να την περάσουμε από τη σήτα. Αν επιθυμούμε μπορούμε να βάλουμε και διάφορα είδη μανιταριών.

«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com»

Περισσότερες συνταγές