Ο υπεύθυνος του τομέα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Βασίλης Καγιάς μας μιλάει για τα σεμινάρια βίγκαν γαστρονομίας.
Ο Βασίλης Καγιάς σπούδασε Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία σε ιδιωτικήσχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Εργάστηκε σε διάφορα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής,μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, όπως και σε βιοτεχνίες
Οι σεφ Νίκος Γαϊτάνος και Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη μας μιλούν για τα μαθήματα της βίγκαν σχολής μαγειρικής.
Οι βίγκαν σεφ Νίκος Γαιτάνος και Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη διδάσκουν στην πρώτη σχολήβίγκαν μαγειρικής στην Ελλάδα,που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Νίκος ΓαϊτάνοςΟ
Σεμινάρια Vegan μαγειρικής από τον Esco Essence και τη σχολή Grand Foyer.
O Esco Essence είναι ένας διακεκριμένος raw food artist και vegan chef από τη Φινλανδία,που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με
Περισσότερα νέα
Ο υπεύθυνος του τομέα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Βασίλης Καγιάς μας μιλάει για τα σεμινάρια βίγκαν γαστρονομίας.
Ο Βασίλης Καγιάς σπούδασε Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία σε ιδιωτικήσχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Εργάστηκε σε διάφορα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής,μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, όπως και σε βιοτεχνίες
Οι σεφ Νίκος Γαϊτάνος και Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη μας μιλούν για τα μαθήματα της βίγκαν σχολής μαγειρικής.
Οι βίγκαν σεφ Νίκος Γαιτάνος και Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη διδάσκουν στην πρώτη σχολήβίγκαν μαγειρικής στην Ελλάδα,που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Νίκος ΓαϊτάνοςΟ
Σεμινάρια Vegan μαγειρικής από τον Esco Essence και τη σχολή Grand Foyer.
O Esco Essence είναι ένας διακεκριμένος raw food artist και vegan chef από τη Φινλανδία,που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με