1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και στην αρχή ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και στη συνέχεια ζυμώνουμε ελαφρά ώστε να παραμείνει τριφτή η ζύμη μας.
2. Βάζουμε την ζύμη στο ψυγείο για μία ώρα να σφίξει.
3. Πλάθουμε την ζύμη σε κουλουράκια, με προσοχή γιατί είναι πολύ τριφτή η ζύμη και διαλύονται εύκολα, με ένα πινέλο λαδώνουμε ελαφρά τα κουλουράκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 °C για 50 περίπου λεπτά.
4. Πριν το σερβίρισμα πασπαλίζουμε με λίγη άχνη ζάχαρη.
Από τον vegan/vegetarian chef, Νίκο Γαϊτάνο