Slider

Γλυκοπατάτες γεμιστές με σταφύλια & φυτικό τυρί κρέμα

Πλένουμε πολύ καλά τις γλυκοπατάτες, τις τρυπάμε με ένα μαχαίρι σε όλη την επιφάνεια τους, τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο, τις μεταφέρουμε σε ένα ταψί του φούρνου και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 50-60 λεπτά.

Παράλληλα, σε ένα ταψί του φούρνου στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα απλώνουμε τα σταφύλια, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με την πάπρικα, αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 8 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα, τα αποσύρουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε στην άκρη.

Μόλις είναι έτοιμες οι πατάτες, τις κόβουμε στη μέση κατά μήκος, χωρίς να φτάσουμε στην άλλη άκρη. Τις ανοίγουμε και τις γεμίζουμε με το φυτικό τυρί κρέμα, τα σταφύλια  και πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο.

Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλες τις πατάτες και σερβίρουμε.

«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com»

Περισσότερες συνταγές