SUTNAGES

Σπιτικά Noodles

Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε βραστό νερό και στη συνέχεια τοποθετούμε τα noodles και τα αφήνουμε για 3 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε με άφθονο νερό.

Βάζουμε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές μαζί με το καρότο μέχρι να μαλακώσουν.

Έπειτα ρίχνουμε τα noodles, το καλαμπόκι, τις ρίζες μπαμπού, τα κρεμμύδι, τα κάσιους, το τζίντερ και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1-2 λεπτά ακόμα.

Τέλος, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη σάλτσα σόγιας, τη worcester sauce και το σουσάμι.

Ανακατεύουμε με μία κουτάλα, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε ζεστά.

«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com» 

Περισσότερες συνταγές