Slider

Τάρτα σοκολάτα

Προετοιμασία

1. Σε ένα μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης, αφήνουμε τη ζύμη 30 λεπτά στο ψυγείο.

2. Ανοίγουμε τη ζύμη σε μία ταρτιέρα, κάνουμε τρύπες με ένα πηρούνι και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 20 περίπου λεπτά.

3. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε 5 λεπτά να βγάλει το τζίντζερ τα αρώματα του στη σοκολάτα και την περνάμε από σουρωτήρι.

4. Απλώνουμε τη σοκολάτα μέσα στην τάρτα.

5. Περιμένουμε να κρυώσει πριν σερβίρουμε.

Από τον vegan/vegetarian chef, Νίκο Γαϊτάνο

Περισσότερες συνταγές