SUTNAGES

Quesadillas με αβοκάντο, καλαμπόκι και φασόλια

Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, αδειάζουμε μέσα τη σάλτσα ντομάτας, τα φασόλια, το καλαμπόκι, τον κόλιανδρο, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και βράζουμε για περίπου 5 λεπτά.

Έπειτα, στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί του φούρνου, τοποθετούμε τρεις τορτίγιες τη μία δίπλα στην άλλη και απλώνουμε από πάνω τη σάλτσα σε όλη την επιφάνεια.

Κατόπιν, ρίχνουμε το αβοκάντο, πασπαλίζουμε με το φυτικό τυρί, καλύπτουμε με τις τορτίγιες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150°C στον αέρα για 10-15 λεπτά.

Τέλος, κόβουμε σε τρίγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.

«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com»

Περισσότερες συνταγές