
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια, βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στην μαρινάδα και ανακατεύουμε, αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.
Μεταφέρουμε σε ένα ταψί το σκεπάζουμε με καπάκι ή με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για 50 περίπου λεπτά.
Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10 με 15 λεπτά ακόμα, ανακατεύοντας τουλάχιστον μία φορά ώστε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.