SUTNAGES

Μανιτάρια στο φούρνο μαριναρισμένα σε χαρουπόμελο

Βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα  σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.

Στη συνέχεια, βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στην μαρινάδα και ανακατεύουμε, αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.

Μεταφέρουμε σε ένα ταψί το σκεπάζουμε με καπάκι ή με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για 50 περίπου λεπτά.

Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10 με 15 λεπτά ακόμα, ανακατεύοντας τουλάχιστον μία φορά ώστε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.

Από τον vegan/vegetarian chef, Νίκο Γαϊτάνο

Περισσότερες συνταγές