SUTNAGES

Κεφτεδάκια λαχανικών

Αδειάζουμε τα λαχανικά στο πολυκοπτικό με τιw λεπίδες ή στο multi σε δόσεις και τα πολτοποιούμε πολύ καλά.

Μόλις είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

Αδειάζουμε μέσα στο μπολ το βούτυρο καρπών, τη φρυγανιά, το αλάτι και το πιπέρι. Φοράμε γάντια μίας χρήσης και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια.

Πλάθουμε μπαλάκια των 30-35 γρ. περίπου και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί φούρνου, στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στον αέρα για 20-25′.

Μόλις είναι έτοιμα, αποσύρουμε το ταψί από το φούρνο και σερβίρουμε τα κεφτεδάκια ζεστά με κέτσαπ.

«βρείτε περισσότερες συνταγές & blog του Γιώργου Τσούλη στο giorgostsoulis.com»

Περισσότερες συνταγές